Cautare

3845 de rezultate pentru "silistru iunie" (2.71 secunde)
Astfel, potrivit unui comunicat al institutiei, activitatea din industria prelucratoare, constructii, comertul cu amanuntul si servicii va creste in perioada iunie-august 2007, in raport cu cele trei luni anterioare. Prognozele INS se bazeaza in special pe estimarile exprimate in iunie 2007 de catre managerii societatilor comerciale.
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei au depasit in premiera, in iunie, pragul de 22 de miliarde de euro, in crestere cu 62,1 milioane de euro fata de mai, iar rezervele internationale, care includ si aurul, au ajuns la 23,62 miliarde de euro.
Ca sa poata fi legal, actul aditional trebuie inregistrat la Directia de Munca, in conditiile in care actualul contract expira pe data de 14 iunie. ... Acum cateva luni conducerea afirma ca actualul CCM expira la 13 iunie si ca negocierile din decembrie nu au fost legale, ci conventionale.
Mitingul si marsul de protest pe care sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor au intentionat sa-l organizeze in data de 12 iunie nu va mai avea loc deoarece membrii comisiei, respectiv reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, nu au dat aprobarea la propunerea primarului.
Desi dobânzile sunt mai mari, creditele în valuta au crescut în iunie cu 5% fata de luna mai 2008, iar cele în lei s-au majorat cu 2,1%.
Numarul salariatilor din judet, in luna iunie a.c., a fost de 201 mii de persoane, in crestere cu 3,9 mii de persoane fata de iunie 2007.
Prin scrisoare se anunta sistarea platilor pentru 2008 pe programul SAPARD, in urma unor deficiente semnalate de misiunea de audit care s-a aflat in Romania in perioada 3-10 iunie.
Cresterea marjelor de negociere dintre vanzatorii si cumparatorii de locuinte din Romania cu pana la 10%, concomitent cu reducerea preturilor de listare cu 5-15%, a dus la scaderea pretului de tranzactionare in luna octombrie fata de iunie cu 15-35%, arata datele retelei imobiliare RE/MAX.
Incepand cu luna iunie, taxa de bariera din statiunea Mamaia va fi reintrodusa, iar valoarea acesteia va fi aceeasi ca si anul trecut, de trei lei o intrare. Primarul Constantei, Radu Mazare, a precizat, miercuri, ca intrarea in statiune se va taxa dupa primul weekend al lunii iunie (n.
Pentru a-si imbunatati sistemul informativ, Enel Energie va recurge la inchiderea tuturor casieriilor, in perioada 6-9 iunie, a. ... , urmand ca activitatea sa poata fi reluata, miercuri, 10 iunie 2009.
Valentin Blanaru, directorul general al Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL) a declarat, ieri, ca piata produselor lactate ar putea sa creasca in 2009 cu circa 5% la 1,15 miliarde euro, daca isi mentine trendul de crestere manifestat in lunile mai si iunie a.
Incepand cu data de 26 iunie 2009, operatorii economici indiferent de forma de organizare si forma de proprietate, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna raportari contabile la 30 iunie 2009 la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, pana cel tarziu la data de 14 august 2009, a declarat Bogdan Hutuca, directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
Fiscul doljean a inregistrat cereri de rambursari de TVA in iunie mai mici decat in lunile anterioare din 2009. ... Cererile de rambursari ale taxei pe valoarea adaugata (TVA) in Dolj s-au diminuat considerabil in iunie 2009 fata de lunile anterioare, a anuntat Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Potrivit ultimului studiu al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la comportamentul financiar al populatiei si agentilor economici in profil teritorial, in luna iunie a acestui an, in paralel cu diminuarea restantelor doljenilor catre banci, volumul creditelor contractate a scazut.
Masura ar urma sa intre in vigoare la 1 iunie, adica incepand de saptamana viitoare, data de la care toate castigurile de pe Bursa se vor impozita cu 16% indiferent de perioada de detinere.
Botosanenii nu au mai putut tine pasul cu nivelul ratelor la creditele contractate, luna iunie fiind un dezastru din acest punct de vedere. ... La creditele in valuta restantele au crescut cu 13,46%, de la 36,4 milioane lei in mai la 41,3 milioane lei in iunie.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut in iunie cu 18,2% fata de luna similara din 2009, la 889,5 milioane euro (3,75 miliarde lei), potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Chiria anuala din aceasta locatie din Bucuresti era, in iunie 2009, de 777 de euro pe metru patrat, in scadere cu circa 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, continuand ritmul descendent inceput inca din 2008.
Gratuitul Adevarul de seara isi inceteaza aparitia ca ziar de sine statator de la 1 iunie. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, sefii redactiilor locale au fost deja informati de decizia conducerii grupului Adevarul Holding de a renunta la Adevarul de seara de la 1 iunie.
Dupa 20 de ani in care marea frica a romanilor a fost inflatia, cu majorarile de preturi pe care le aduce, evolutiile din luna iunie au surprins pe toata lumea.
google-analytics.com